DynoRoad

DynoRoad, prenosni dinamometar za testiranje performansi vozila u realnom okruženju

Kompaktnog dizajna

Lagan, ali izdržljiv, DinoRoad kućište je napravljeno od čvrstog aluminijuma, dizajniranog da sačuva svoje čvrste karakteristike i osigura dugotrajnost uređaja.

Interno punjenje

Potpuno prenosiv, DinoRoad dolazi opremljen unutrašnjom baterijom koja vam omogućava da izvodite različite testove u pokretu i uključuje USB port tipa C za punjenje.

Visoka preciznost

Sa ugrađenim senzorima i složenim algoritmima, vaši rezultati će biti apsolutno pouzdani, posebno sada kada svoj automobil možete testirati u stvarnim uslovima – na putu

Dugotrajna baterija

Ne žurite se sa testovima automobila. Naša integrisana baterija može da izvrši onoliko merenja koliko vam je potrebna sa svojim dugim vekom trajanja baterije  do 10 sati rada.

Mali, kompaktan, svestran i džepne veličine, DinoRoad je prenosni uređaj koji je idealan za korisnike koji u svojoj radionici imaju malo prostora za dinamometar pune veličine ili za korisnike koji rade na modernim vozilima u kojima je teško aktivirati „dino režim ".


Sa DinoRoad-om možete proceniti različite stepene ubrzanja vozila prikupljanjem i deljenjem svih grafikona povezanih sa testovima direktno putem aplikacije (0 - 100 km / h, 0 - 200 km / h, 0 - 300 km / h)  Merenje je pouzdano i može se izvršiti onoliko puta koliko je potrebno.


Za precizna merenja potrebno je ubaciti tačnu težinu vozila i dimenzije guma vozila.


DinoRoad takođe ima integrisanu mikro meteorološku stanicu koja se koristi za merenje spoljne temperature i atmosferskog pritiska što je koristan podatak za procenu rezultata ispitivanja.


U optimalnim uslovima i sa istim spoljnim faktorima, koji mogu uticati na testove, MAGICMOTORSPORT Dinoroad vam omogućava da održite tačnost merenja i do 99%

Možete zakazati testiranje i na licu mesta utvrditi trenutnu snagu Vašeg  auta. Ukoliko želite da proverite performanse vozila, DynoRoad je prava stvar za vas.